Kizárólag csúcsminőség, kizárólagosan.

 

Cégünk négy prémiumkategóriás bútorgyártó termékeit forgalmazza kizárólagosan Magyarországon. Immár 20 éve a német Franz Fertiget és a vele szövetségben lévő szintén német Bacher Tischét. Nyolcadik esztendeje partnerünk a tömör fa bútorgyártás mestere az osztrák TEAM7. 2013 óta pedig a ROLF BENZ, az ülőbútorok egyik vezető márkája is kínálatunkat erősíti.

A Franz Fertig gyár ággyá alakítható, valamint pihenésre, relaxálásra alkalmas kanapéival piacvezető a szegmensben. Bútoraik kiváló minőségüek, tömör fa vázszerkezetre építve egyedi, saját fejlesztésű speciális vasalatokkal, a legkorszerűbb kárpitozási eljárásokkal, modern szövetekkel és minőségi bőrökkel készülnek. Akinek otthonában több funciót kielégítő, sokoldalúan használható ülőbútorokra van szüksége, az a ő kínálatukban biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő típust.

A Bacher Tische cég által gyártott, modern, üvegből, fából és fémből készült étkezőasztalai, székei, dohányzóasztalai valamint médiaállványai egyértelműen a kategória legjobbjai. Nagyobbítható étkezőasztalaik nagyon innovatívak, szinte minegyik egy kézzel nyitható a speciális fejlesztésű vasalatoknak köszönhetően. A két gyártó a tervezést, fejlesztést együtt végzi, azonos kreatív csapattal. Neves dizájnereik például Thomas Althaus és Gabriella Assman.

A TEAM7 1959 óta készít kizárólag tömör fából és természetes anyagokból bútorokat. Európában piacvezetők a természetes lakberendezési stílus terén. Szintén különlegességük, hogy kínálatuk az otthon minden helyiségét lefedi: konyha, étkező, előszoba, nappali, háló, gyermekszoba, könyvtár és otthoni iroda. 7 lombos fafajt (dió, cseresznye, tölgy, bükk, álgesztes bükk, juhar, éger) alkalmaznak amiket csak növényi eredetű olajkeverékkel kezelnek. Termékeik igazi kézműves minőségűek, méret szerinti tervezés, funkcionalitás és ergonómia jellemzi őket. A beépített vasalatok a lehető legmodernebbek. Az elmúlt években elnyertek számos elismerést, többek között a dizján világában jelentős reddot díjat: Magnum étkező (2005), Girado étkező (2006), Stretto étkező (2007).
 

ROLF BENZ  -  50 éve az élvonalban! A ROLF BENZ bútormanufaktúra 50 éve foglalkozik kanapék gyártásával. Sokan megtapasztalhatták azóta kanapéink kényelmét, szívükbe fogadták bútorainkat és felfedezték újdonságukat: az ülés és a fekvés közti átmeneti állapotot, melyben az ember mintegy lebeg a létezésben.