Franz Fertig

A Human Design Stúdió immár 20. éve forgalmazza Magyarországon a németországi prémiumkategóriás bútorgyártó, a Franz Fertig többfunkciós ülőbútorait.
A gyárat Franz Anton Fertig alapította 1767-ben a németországi Buchen-Odenwaldban jó minőségű többfunkciós kárpitozott ülőbútorok gyártásának céljával. A gyár azóta is a család birtokában van, napjainkban az ötödik generáció viszi tovább a kézműves tradíciót, a filozófiájuk pedig hű maradt az eredeti elképzeléshez.
A Franz Fertig gyár ággyá alakítható, valamint pihenésre, relaxálásra alkalmas kanapéival piacvezető a szegmensben. Bútoraik minőségi kompromisszumok nélkül készülnek : tömör fa vázszerkezetre építve, egyedi, saját fejlesztésű speciális vasalatokkal, a legkorszerűbb kárpitozási eljárásokkal, modern szövetekkel és a legjobb minőségű bőrökkel kárpitozva. Európa neves dizájnerei – Thomas Althaus, Gabriella Assmann – által formába öntött bútorok a lehajtható karfákkal, dönthető háttámlákkal, kihajtható lábtartókkal és mindennapos használatra alkalmas fekvőfelületeikkel nem csak használóik minden igényét elégítik ki, hanem a szakma elismeréseként számos dizájndíjat, nívódíjat, minőség-díjat is kiérdemeltek. Akinek otthonában több funkciót kielégítő, sokoldalúan használható, tartósan jó minőségű ülőbútorra van szüksége, az a Franz Fertig széles kínálatában biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő típust.

Franz Fertig