Bacher

A Human Design Stúdió immár 20. éve forgalmazza Magyarországon a németországi prémiumkategóriás bútorgyártó, a Bacher Tische étkező- és dohányzóasztalait, székeit.
A gyártó filozófiájának fókuszában a funkcionalitás és a technikai perfekció tökéletes szintézise áll.
A Bacher Tische cég által gyártott, modern, üvegből, fából és fémből készült étkezőasztalai és székei, dohányzóasztalai és média-állványai egyértelműen a kategória legjobbjai. Nagyobbítható étkezőasztalaik nagyon innovatívak – valamennyi asztal egy kézzel, könnyen nyitható a speciális fejlesztésű vasalatoknak köszönhetően.
A nemzetközi bútorgyártás élmezőnyébe tartozó étkezőasztalok kézműves munkával, kifinomult, egyedi vasalattechnikával készülnek, verhetetlenül egyszerű és elegáns formai világba csomagolva. A nagy méretválasztékban készülő asztalokat rafinált, egy kézzel is működtethető kihúzó mechanizmusokkal gyártják.
A Bacher Tische székek szintézisei a könnyedségnek, modernitásnak, jó minőségű kézműves munkának és az innovatív technológiai finomságoknak. Jellemzően fém vázszerkezetűek, klasszikusan elegáns bőrrel vagy szövettel kárpitozva karfás és karfa nélküli változatokban.
Bútoraik neves dizájnerek által tervezett darabok, melyek nagyon flexibilisek ; kis méretű terektől a luxusméretű étkezőkig kínálnak optimális megoldást.

Bacher